The Edge and The Beauty


Lotus and The edge of Wooden Terrace
Lotus and The edge of Wooden Terrace

Sometimes we gotta get through our fear just to see the beauty of life. God pushed us to the edge, or to the end of the rope. To feel it and through the presence of fear we have to conquer and make triumph over it. Being a brave one. And the only one we can do is trust God fully, to have a faith.

So when we reach to the edge, or we get to the end of the rope, tie a knot, hold on and believe… help is on the way! God will make a way when there seems to be no way. We will see the beauty is coming… Because only two beautiful things can happen, either God will catch us when we fall or God will teach us how to fly.

*

In response to the Daily Post Weekly Photo Challenge with the theme of Edge for this week.

17 tanggapan untuk “The Edge and The Beauty

  1. Betapa beruntungnya yang dapat bunga teratai dekat dari titian kayu. Tidak perlu zoom untuk dapat foto yang bagus :hehe (sementara saya mesti tiarap buat bisa ambil gambar yang jelas… disyukuri wae lah ya Mbak).
    Memang ya, perjuangan sepadan dengan hasil. Kalau cuma diam di tengah-tengah mencari zona aman ya dapatnya sedikit. Tapi kalau mau ambil risiko sedikit pasti hasilnya lebih. High risk, high return, kayak investasi #eaaa.

    Disukai oleh 1 orang

    1. Hahaha… abis temanya edge jd milih yang ini waktu ke Bali. Motonya jongkok juga sih Gara… hahaha
      Kalo ceritanya sih krn dari pengalaman sendiri yg rasanya udah bener2 di pinggir jdnya ya gitu deh. hahahaha high risk high return… kalo itu ampun deh..

      Disukai oleh 1 orang

        1. Doh saya kurang mengerti… hahaha. Mudah-mudahan sekarang sudah bisa subscribe. Lewat e-mail saja Mbak, takutnya nanti berabe kalau lewat reader :haha (ceritanya trauma).

          Disukai oleh 1 orang

Please... I'm glad to know your thoughts

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google

You are commenting using your Google account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.